آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

مهاجران افغان: نیروهای مرزی اوکراین مانع خروج ما می شوند

شماری از مهاجرین افغان که پس از تسلط طالبان بر افغانستان توسط آمریکا به اوکراین منتقل شده بودند، می‌گویند که نیروهای مرزی اوکراین مانع خروج آن‌ها از این کشور شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر شماری از مهاجران افغان که در جریان عملیات تخلیه کابل توسط آمریکا به اوکراین انتقال داده شده بودند، اظهار کردند که نیروهای مرزی اوکراین مانع خروج آن‌ها از این کشور شده‌اند.

«حسیب الله نوری» یکی از مهاجرین افغان در اوکراین در این باره گفت که پس از انتقال به کمپ پناهجویان، مقامات اوکراینی گذرنامه‌های آن‌ها را گرفته و در عوض سندی به آن‌ها داده‌اند تا بتوانند در داخل اوکراین از آن استفاده کنند.

وی افزود که در پی بحران اوکراین تلاش داشت بدون گذرنامه به اسلواکی و لهستان پناه ببرد اما نیروهای مرزی اوکراین به او اجازه خروج ندادند.

نوری به «صدای آمریکا» گفت: کسانی که گذرنامه اوکراینی داشتند به آن‌ها اجازه خروج داده می‌شد، ولی با اسنادی که از سوی دولت اوکراین به افغان‌ها داده شده به آن‌ها اجاز عبور داده نمی‌شود. گذرنامه‌های همه ما نزد مقامات اوکراینی است و در عوض به ما یک کارت شش ماهه داده شده است.

وی افزود که براساس مدارکی که اوکراین به مهاجرین داده‌اند، آن‌ها می‌توانند تا شش ماه خواستار خروج یا پذیرفتن شهروندی اوکراین شوند و در صورتی که افغان‌ها نخواهند شهروندی اوکراین را بپذیرند، این کشور گذرنامه‌های آن‌ها را با یک ماه روادید اقامات مسترد می‌کند و پس از گذشت یک ماه باید اوکراین را ترک کنند.

این مهاجر افغان همچنین اظهارداشت که با تشدید بحران در اوکراین اکنون عملی شدن این روند امکانپذیر نیست./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار